به لطف بخش آرشیو استوری‌ها، از این پس هیچکدام از استوری‌های شما به طور کامل حذف نخواهند شد. همانطور که می‌دانید استوری‌ها بعد از ۲۴ ساعت از صفحه پروفایل شما حذف خواهند شد اما از حالا، استوری‌ها به جای حذف کامل، آرشیو خواهند شد. تفاوت آرشیو شدن با حذف کامل این است که استوری‌ها همچنان برای خود شما قابل مشاهده خواهند بود و تنها از پروفایل و دید فالور‌های شما محو خواهند شد. شما می‌توانید با مراجعه به بخش آرشیو استوری‌ها، تمام استوری‌های خود را مشاهده و در صورت نیاز ذخیره یا بازنشر کنید.