اگر تصمیم دارید یک استوری را بیش از ۲۴ ساعت برای کاربران خود به نمایش بگذارید می‌توانید از امکان هایلایت کردن استوری استفاده کنید. در واقع همانطور که در عکس بالا قابل مشاهده است با هایلات کردن استوری بخش جدیدی به پروفایل شما اضافه خواهد شد تا بتوانید استوری‌ها را به صورت همیشگی در آن قرار دهید. دلایل زیادی می‌تواند وجود داشته باشد که یک استوری را به این بخش اضافه کنید. استوری اضافه شده برای همیشه و مانند یک پست عادی در این بخش وجود خواهد داشت و کاربران شما می‌توانند با مراجعه به پروفایل شما، آن‌ها را مشاهده کنند.