self-destruct یا نابودی خود به خود، ویژگی منحصربفردی است که امکان حذف اتوماتیک تلگرام را بعد از مدتی عدم استفاده فراهم می کند. از مسیر:

Settings >> Privacy

می توانید به راحتی به این بخش دسترسی داشته و با تعیین زمان عدم استفاده شرایط را برای حذف اکانت فراهم کنید.

البته با بروزرسانی های بیشتر، قطعا شاهد ترفندهای بیشتری در تلگرام خواهیم بود.